Saturday, November 10, 2012

Tanglefoot


Hall & Woodhouse Badger Tangle Foot poured into a glassTanglefoot (Badger (Hall & Woodhouse)). pdl 0,5 l. alc 5,0%. liigimääratlus: bitter

Disain eest võib anda kõrgeid punkte - reljeefne pudel, millel ka tootja enda markeering peal. Siltide ja korgi kujundamisel on tunda head kunstnikukätt, kes pole stampides kinni. Eriti rõõmustab aga tagasildil olev "tajuõpetus", kus on kirjas märksõnu nii värvi, lõhna kui maitse kohta.


Kerge vahukiht tekib vaid hetkeks ja kaob siis praktiliselt jäljetult. Õlle värvus - vasevarjundiga kollane. Aroom paneb kulme kergitama ... veider segu niiskunud linnastest, vähestest humalatest ja tugevkirbe halvasti marineeritud sibula või porrulaugu ninakirtsutavast haisust. Jeerum, kas nii lõhnab märg mägrakasukas? :)

Maitse bitterile kohane - pisut õlisevõitu, keskmise kehaga ja kirbe-kibeka järelmekiga. Mnjah, kui seda lõhna ees ei oleks, siis oleks tegu hea ja stiilipuhta värgiga, kuid niimoodi ... peab lausa proovima mitte sisse hingata klaasi tõstmise ajal.

lugedes huvi pärast teiste kirjeldusi, on minu kätte sattunud pudeli/partiiga midagi ilmselgelt valesti ... mingit puuviljasust ma siit ei leidnud ... no ja see lõhn!!!
-----
pilt siit

No comments:

Post a Comment