Sunday, June 2, 2013

Huvila ESB


Huvila ESB (Malmgårdin Panimo). pdl 0,5 l. alc 5,2 %. liigimääratlus: extra special bitter.

Tootjainfo: "Unfiltered ale, alc. 5.2% vol.

Huvila E.S.B. is a dark-brown strong bitter ale, which is generously “hoppified” with Goldings hops.  Its aroma is fruity and warming, the taste is filling and complex and the long finish “hoppy” and bitter.  A real Extra Special Bitter, but with its own identity
KV/SV 13.0%, 48 EBU, 45 EBC"

Moderne läbipaistev silt huvitava disainiga. Õrnalt kreemikas vaht püsib kaua ja on väga jõuliselt kleepjas. Õlle värvus - õrnalt udune kuldpruun.

Aroom mõjub veidi uimastavalt, nagu sookail või mingi muu rabataim. Golding humala iseloomulik veidi läägevõitu muskuselõhnane olemus matab kõik muu, kuid see on meeldiv.

Esmamekk on kerge ja magus-mõrkjas. Keskmaitses asub puuviljaselt ja jõuliselt domineerima aromaatne humal, mis annab siia üleküpsenud õunu ja melonit. Lõppmaitse on karameljas ja kergelt veinilik, puuviljane ja unelev  Järelmekk on kui klassikaliselt inglise kangel eilil või vanakooli IPA'l ... selline raske, jõuline, tammine ja uimane.

Keskmise kehaga, kergelt kleepja paletiga, magus-mõrkja buketiga jõuline rüübe, mis tahaks enda kõrvale toekat peekonit ja vorstikesi.
-----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment