Saturday, June 22, 2013

Liquid confidence


Liquid confidence (To Øl). pdl 0,375 l. alc 12,2 %. liigimääratlus: imperial stout. 98 punkti ratebeeris!

Tootjainfo: "Dark fat smooth imperial stout brewed with Chipotle, Ancho and Guajillo chillies, that adds a smokyness and a bit of acidic spicyness to the big impy stout."


Sildikujundus on ... eee ... kuidas nüüd öeldagi ... veider? ;) Tumepruun vaht täidab 95% kannust, taandudes väga aeglaselt ja vastutahtsi. Õlle värvus - kaarnatiivamust. Aroom mõjub väga pehmelt ja kreemjalt, meeldivalt suitsuselt ja kohviselt.

Esmamaitse on übertihe ja raske, tugevalt meenutades tšillišokolaadi. Keskmaitse muutub magusamaks, mega-linnaseraskeks ja tugevalt kohvilikööriseks. Lõppmekk jätkab samas toonis, olles väga kreemine, võine ja kleepjas ... kuid tema kõrgeausus TŠILLI matab kõik kolmemeetrise kihi alla. Järelmekk taandub mahedamaks, paljastades tšilliteki alt suitsuploomi ja õuna-nalivka.

Soomuslaevalikult raske, võimsalt kleepjas, vürtsikas-magus-hapukas-mõrkjas täiuslikkusest kaks sammu edasi olev rüübe ... kuid see on mõeldud vaid enesekindlatele tegijatele, kes ei karda kuradeid ega maksuametit. Toit ... hullud olete või ... mis toit, kui te joote tšillišokolaadi!
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment