Sunday, June 9, 2013

Rodenbach Grand Cru


Custom imageRodenbach Grand Cru (Brouwerij Rodenbach). pdl 0,33 l. alc 6,0 %. liigimääratlus: flandria punane eil

Tootjainfo: "Filtered. A blend of 1/3 young beer and 2/3 of beer aged 2 years in large oak vats. The more important proportion of oak matured beer contributes to its fruity taste, complexity and intensity. The finish is worthy of a great wine." Ülikõrgelt hinnatud kraam: 99 punkti ratebeer ja 95 beeradvocate järgi!


Tagasihoidlik punakaspruunides toonides silt. Beezikaspruun vaht moodustab kolme sõrme laiuse kihi, mis püsib kaua. Õlle värvus - klaarilt punakaspruun.

Aroom mõjub marjaselt ja veiniselt ... justkui nuusutaks kodust sõstraveini. Esmamekk on intensiivselt hapukasmagus, punase ja musta sõstra laadne. Keskmaitse on täpselt samalaadne, lisandub vaid veidi puidust tüsedust. Lõppmaitse annab lausa kergelt veiniäädikaseid noote, mis järelmaitses mahenevad väga kergeks ja mahlaseks.

Keskmise kehaga, nõrgalt karboniseeritud, magus-hapu-mõrkja buketiga erakordne rüübe. See on väga veinine õlu, mis ajab janutama ... süljenäärmed hakkavad tööle ja tahaks veel ühte sõõmu :) Sobilik kindlasti nii rasvasema kala kui ka seakaelakarbonaadi juurde.

---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment