Monday, February 18, 2019

Smoldering Holes BA Bourbon


Smoldering Holes BA Bourbon (WarPigs, Taani) pdl 0,375 l. alc 10,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Stout - Imperial" ja hinnang 99 punkti!!!. untappd ütleb "Stout - Russian Imperial" ja 4,18 punkti.

Keskmist kasvu pudel, must vahakaelus. Klaasile trükitud sildil metssea molud karvkattega ja kolbana. Tumepruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - no joppenpuhh, kuidas väljendada sissepoole nõgusaks tõmbuvat, iseennast õgivat musta?

Aroom. Aikurjaküll. Vaata sellise lõhnaga võik autode lõhnakuused olla, siis ei tiriks mind neist tangidega ka välja! Kirsimelass! Tihkeks keedetud pohlamoos lagritsaga. Jõhkralt sügaval sissehingamisel mustsõstramooiga mopitud BBQ-liha! Aisapeetrusepeet küll, seda hingaks sisse kilode kaupa, kuni pea hakkab üleventileerimisest ja mõnust ringi käima!!!

Esmamekk. Lõhna-orgasmi kõrval on see algus üsna leebe. Mustikakissell!

Keskmaitse keerab vunki peale. Mustikakissell kirssidega ja rummišokolaadiga.

Lõppmaitse. Mustikaliköör murakatega täidetud ploomidega, lisandiks kreegikotletid ja mustsõstrakneedlid arooniakastmes!

Järelmekk. Mustikakuhjatises sisse tehtud lohus lebab pudelitäis kodust mustikanastoikat, kõrval Riia palsamis leotatud vaniljekaun.

GRANDIOOSNE! GIGANTOMAANLIK! Raisk kui hea. Saraiskkuihea! Ebainimlikult hea. Ja miks ta nii kergelt joodav on, ma küsin? Miks ta ei ole tihke nagu tardunud tõrv, mida peaks ennem pihkude vahel soojendama ja siis noa-und-kahvliga serveerima? Seda võtaks ette ja ette ja ette kuni ise oled paras sõjasiga!
---
pilt isetehtu

No comments:

Post a Comment