Wednesday, September 18, 2019

Beer Geek Dessert


Beer Geek Dessert (Mikkeller Taani). pdl 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang 100 punkti!!! Untappd ütleb "Stout - Pastry" ja 4,09 punkti

Tootjainfo: "From the beer geek breakfast series – the beer that really put Mikkeller on the map – we added cocoa and vanilla to the french press coffee trick, creating a whole new dimension to the beer that are loved by freaks and geeks worldwide. It’s dark, dangerous, sweet and incredibly tasty as you would expect, but most of all; it’s ready to conquer your breakfast table routines."

Väike lihtne pudel, sildil roosa maiasmoka unistus. Mustjaspruun sõrmepaksune vaht kaob kiirelt kirmeks. Õlle värvuse aimate ise ära, eks ole ju?

Aroom. Mõrušokolaad. Marušokolaad. Ilgeltpalju šokolaadi. Šokolaadimajas on šokolaadituba, selles šokolaadi laud ... noh saate aru küll, eks ole?

Esmamekk. Raske ja mõrkjas-magus. Šokolaadine ja kakaone. Noh pergele päral, mis maitseid siis veel olla siin saab ja kas tuleb ka midagi muud?

Keskmaitse. Hapukas-mõrkjas, ehedaimal moel magustamata kakao. Ploomkakao. Makao-kakao.

Lõppmaitse. Kakaotäidisega must ploom, mõrušokolaadi koorikus. Kröösus, KUI palju šokolaadi saab ühte lonksu kokku suruda?

Järelmekk. Te hakkate ilmselt naerma, aga see maitseb nagu .... tadaaaaa ... šokolaad! Ploomišokolaad! Kohvišokolaad. Igasugune tumedaist tumedaim šokolaad, mida te ainult suudate ette kujutada.

ÜLEVÕLLI-ŠOKOLAADIJOOK! Kakaokiriku šokolaadialtar! Mingis mõttes jõuab see klaasitäis sind ära tüüdata juba enne, kui sa jõuad temaga isegi poole peale. Monokroomselt kakaokontsentraadi taoline šokolaadi-elamus. Aga vaata juhul kui sa juht šokolaadipreester olema, siis see on sinu armulauajook. Hommikusöök ja õhtuoode. Hosianna ja need muud ruunikirjad. Olgu Thor meile armuline koos oma šokolaadivasaraga.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment