Tuesday, September 3, 2019

Something Hoppy This Way Comes


Something Hoppy This Way Comes (In Peccatum, Hispaania) prk 0,44 l. alc 4,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "ISA - Session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Session / India Session Ale" ja 3,42 punkti

Tootjainfo: "Session NEIPA brewed with El Dorado and Mosaic hops"

Keskmist kasvu purk, värviliselt pilvine sildikujundus. Erkvalge sõrmepaksune vahukiht pole ise küll kuigi püsiv, kuid haakub kenakese pitsjäljena klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt, suisa piimjalt kahkjas-udune. Aroom on leebelt, ent mõnusalt troopiline - leiab nii magusamat apelsini kui krõpsakamat greipi. 

Esmamekk on väga kerge kehaga, mõjudes lausa vesisevõitu, õrnalt hapukas-mõrkjalt. Keskmaitses tuleb kihike keha juurde ja pomelo-taoline mõrkjas-magus mahlasus mõjub värskendavalt. Lõppmaitse viskab sisse seebist, kibekat tooni, kuid mis seejärel muutub greibiõliseks karguseks. Järelmekk toob aga esile muhedalt värske hapuka noodi, andes kogu lonksule päris meeldiva raamistiku.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Hea janukustutaja, kuid ei midagi enamat.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment