Wednesday, September 4, 2019

Sign of the Southern Cross


Sign of the Southern Cross (In Peccatum, Hispaania) prk 0,44 l. alc 4,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "IPA - Hazy / NEIPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - New England" ja 2,95 punkti

Tootjainfo: "NEIPA brewed with juicy hops and dryhopped with New Zealand Southern Cross"

Keskmist kasvu purk, pilvisel sildil tumehall viltu-rist. Sõrmepaksune valge hõre vaht pole püsiv. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom meenutab ehk kõige lähemalt värskeltriivitud sidrunikoort - selline kirbevõitu tsitruseline kirbus koos päikesekuldse magususega.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja üsna teravalt mõrkjas-hapukas. Keskmaitse ... jaaa, sidrunikoor, koos purukslitsud naatide ja teelehega ... karrrrmilt mõru kraam. Lõppmaitse - mõrkjasmagusakas, heinapeprede ja kuivatatud kaselehtede segune. Järelmekk - mõru ja vürtsikas kare ja krobeline.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-hapukas-MÕRU-magusakas-vürtsikas-mõru buketiga kentsakas rüübe. NEIPAd peaks olema mahlased, see on siis muru-mahlane. Mõrumahlane. Karm kraam, mida on mõtet pakkuda vaid maitseäärmuste otsijale. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment