Monday, March 11, 2024

Hoppy Hog - Viking Blood

Viking Blood (Hoppy Hog, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Mead - Melomel" ja hinnang 4,1 punkti

Toojainfo (google-tõlke abil): "Viking Blood is our favorite cherry melomel, in which this time, in addition to honey and cherry juice, we added a fair amount of chokeberry juice (lately Mom Simonenko Alena liked this berry), so the berry side of honey was revealed even more brighter A drinkable, pleasantly alcoholic drink with a balanced sweet-sour taste"

Väike pudel, metsseapea seekord lillakal foonil. Vähene punakas vahukirme pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt lillakas-punane. Aroom on tõsiselt üllatav - see on vist üks väheseid kordi, kui aroonia on juba lõhnas arusaadav!

Esmamekk on keskmisest kergema kehag ja magus ... hapukas ka, aga eelkõige magus. Keskmaitse - magus-hapukas, kuiv, aroonialik, parkiv. Lõppmaitse - mõrkjas, parkiv, kõige rohke (aroonia enda kõrval) katkihammustatud sõstra- ja/või pihlakaseemneid meenutav. Järelmekk - magus ja kuiv, mahlane ja parkiv, marjane ja marjaseemnene.

Friigikas. Marjamõdu ehk melomel on alati elamus, kuid seekord on rabav üllatus see, kui selgelt on aroonia äratuntav - enamasti see tegelane kipub end ära peitma nii et aja teist nigu narr noaotsaga taga. Siin on aga aroonia suutnud kirsist üle olla! See on midagi arusaamatut ja seda nauditavamat!
---
oksjonikraam vaid
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment