Friday, March 15, 2024

Pastry Mastery - Garlic Rasam

Garlic Rasam (Pastry Mastery, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 4,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda toodet. Untappd liigimääratlus: "Sour - Other Gose" ja hinnang 4,01 punkti.

Tootjainfo: "вода, солод, хміль, сіль, сочевиця, тамаринд, цибуля, часник, кріп, кінза, м'ята, чілі, кумін, гірчиця,
суміш гарам мазала."

Väike lihtne pudel, sildil kõnealune supike. Aroom - üllataval kombel tuleb kõigepealt ninapilti päikesekuivatatud tomat ja peenleib ... ehkki neid kumbagi siin ju pole. Koriandri ja vürtsköömne tunneb ka veel ära ... aga ülejäänu upub üldintensiivse-meeldiva külluse sisse ära.

Esmamekk on kergepoolse kehaga, hapukas, isegi happeline ja meeldivalt vürtsikas. Keskmaitse - jaa, see on tõepoolest tamarind oma tugeva kleepja hapukusega, millele lisandub nüüd kenake tšilline säde. Lõppmaitse - tilli-piparmündi segu muutub pisut aimatavaks koos soolaga. Järelmekk - taaskord tekitab see kombo leivase, nüüd juba korraliku kodumaise sinepileivase õhetava tunnetuse.

FRIIGIKAS kaugest kööginurgast. Õllega ongi vist seos läbi selle leivase tajuhäire, mida katab kuhjadega mõnus-maitsev-idamaine maitsekuhjatis, millest kõigi lubatud komponentide ülesleidmine on lootusetu. Aga kas ta veenab gosena? Jah vägagi veenab, omamoodi värdgosena, kuid see õlletüüp ongi imetabane põhjake kõikvõimalike taoliste maitsekoosluste esilemanamiseks
---
ei ole saadaval kahjuks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment