Friday, March 8, 2024

Mad Brew - Mad Girl Method

Mad Girl Method (Mad Brew, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Winter Warmer" ja hinnnag 4,14 punkti

Tootjainfo: "Special winter cherry beer"

Väike pudel, sildil relvastatud ja verepritsmeis näitsik. Pruun vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - tõukmust. Aroom - magus, tugealt kirsine, kirsišokolaadine, nina tahab rääkida vaniljest ja laktoosist, šokolaadist ja kakaost.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja tugevalt magus-hapu ning kirsiliköörikommine. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, koos kirsikividega tehtud kompott, millesse on lisatud ka paar pulka kaneeli. Lõppmaitse - kreegikompott õuntega ja virsikutega, magus, kuid õnneks hoiab mõrkjas-hapu röstisus seda ohjes. Järelmekk - kirsiklikööris immutatud keeks piimašokolaadi vaabaga ja selle puistatud šokolaadipralinee ja pähklipuruga.

Raskepoolse kehaga,vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, magus-hapu-magus-mõrkjas-magus-hapu buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Kirsiliköörilik ja ülemäärase magususe piiril balansseeriv klaasitäis - aga tõepoolest "winter warmer w cherries" - no seda ta on ikka kohe väga täpselt ja veenvalt.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment