Thursday, March 14, 2024

Saku - Rock Hopper

Rock Hopper (Saku, Eesti). prk 0,568 l. alc 5,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang 3 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja hinnang 3,23 punkti

Tootjainfo: "Rock Hopper on klassikalise Rocki nooruslikum ja uuendusmeelne vend. Endiselt on tegemist laager õllega, aga nüüd on pruulimisel kaustatud ka trendikat “dry-hop´I”, mis anna juurde palju aroomi ja keha, ilma õlut liialt mõrudaks muutmata. Nii saame kõnetada kõiki laager-õlle sõpru, kes otsivad tugevaid emotsioone, ilma et need joojast lihtsalt üle jookseks."

Kopsakana mõjuv purk, uhke disain. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - lihtne hapukas laagerõlle tüüplõhn.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - metalne, hapukas, limonaadine. LÕppmaitse - odavad karamellkommid ja väheke mõrkjat fooni. Järelmekk - hapukas, vürtsikas ja vase/patarei meenutusega.

Ahahh. Et siis see peaks olema humalasem versioon? Ei ole ju! Magus ja metalne! Ja mis kõige totakam, kui oma veebitekstis on nad kirja pannud "trendikat “dry-hop´I”" kasutamise kohta (mis andvat KEHA???), siis purgil on kirjas "we added dried hops to the lager". Päriselt?
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment