Monday, March 4, 2024

Sofia Electric / Põhjala - Väga Suur

Väga Suur (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine / Wheat Wine / Rye Wine" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus "Barleywine - Other", hinnang 4,28 punkti

Tootjainfo: "Väga Suur’ is a Barley Wine boiled for 12 hours and brewed with 100% English maris otter malt and then aged in Grape Rakia (Muscat), Brandy and virgin Bulgarian oak barrels for 6 months in collaboration with Põhjala Pruulikoda.
This big bodied barley wine is bursting with tons of dark dried fruits, honey, burnt sugar, stewed apples, figs and then finished with a big sticky caramel, toffee/molasses and vanilla oak finish.
Boozy and complex this beer is excellent to enjoy during those cold evenings."

Väike lihtne pudel, väändpõrandane sildikujundus. Napp kollane vahukiht kaob kiirelt kirmeks. Õlle värvus - kirkalt jõhvik-punane. Aroom - tonn karamelli ja tükike iiriskommi!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - metalne, karamelline, veidi suitsune, kõrvetatud suhkrune. Lõppmaitse - pihlakasiirup ja Zubrovka! Järelmekk - metalne, kompotikuivatatud õuna ja pirni ja viigimarja ja maasika segune, kallatuna üle pihlakanastoikaga.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja õlise paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga ÜBERtaseme rüübe ... mis samas on veidi nii ja naa. ÜBER, kuna JAH, see on suurepäraselt teostatud vanakooli inglispärane odravein. Nii ja naa, kuna ei oska aru saada mõttest hoida kolmes erinevas vaadis ... ega oska ka ühegagi neist vaatidest kontakti saada.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment