Monday, March 18, 2024

Pinta - Beer Club: Rock Solid

Beer Club: Rock Solid (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 90 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja hinnang 3,88 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to the club of craft beer lovers! We are sure that this proposition will not disappoint fans of dry and hoppy IPA. A classic of the beer revolution, you can never have enough of it"

Keskmist kasvu pudel, tehniline sildikujundus. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib kenasti. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - märjad koerakarvad ja virsikud.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse muutub hapupoolsemaks, aga ka karamellisemaks. Lõppmaitse - pisut puidune, veidi vaigune, mahlaselt puuviljane. Järelmekk - hapukas-mõru, kuivapoolne, karge ja mahlane

Keskmisest tiba raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-mõru-hapukas-mõru-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME RÜÜBE! Tubli tükk IPA't ... ehkki tootja enesemääratlusega "west coast IPA" ei saa nõus olla. Hea mahlane AIPA aga on ikkagi äga hea asi ju!
----
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment