Thursday, September 17, 2020

Don’t you look so surprised, Happy Birthday, Trucker!

Don’t you look so surprised, Happy Birthday, Trucker! (Beerbliotek, Rootsi) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy NEIPA" ja hinnnag 80 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang 3,76

Tootjainfo: "If you’ve been drinking craft beer in Sweden for the past 6 years you’ll be aware of Brewski and their #greathumanproject. It's no surprise we asked them to join us for our Birthday. We love ‘em.

A spicy aroma of Lavender, Coconut and Pineapple. Spicy, more than fruity aroma from the Sabro hops. The flavour is also more spicy with some Vanilla and Pineapple. It has a very soft mouthfeel and a low bitterness which lingers in your mouth."

Väike purk, sildil habetunud mees, kelle sõrmedest väljuvad VÄga VÄrvilised kiired :) Valge vaht täidab ligi 2/3 klaasist, püsides mõõdukalt ja haakudes väga kenasti ning tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kollane. 

Aroom - kirbe humalakõrvetus kraabib juba kaugelt sõõrmeid, lähendes see muutub mahlasemaks ja grebisemaks, kuid sama krõbedaks. Lavendli lillelist pehmust ei oskaks ilmselt ilma nimetama küll lavendliga siduda, kuid see lõhnasegu on meelitavalt hea!

Esmamekk on raskepoolse kehaga, magusakas, apelsinine ja mõrkjas. 

Keskmaitse muutub sametiseks, veidi kuivemaks, apelsinist saab greip ja seejärel ananass, kuid sellele lisandub vaniljene-kookosene pehmus. 

Lõppmaitse - kuivapoolne, vaigune, üheaegu humalavänge aga samas ka jogurtpehme ... oivaline kombo jõulisest ja hellast. 

Järelmekk ... ohhh ... seeee on kui nektar. jah, kirbevõitu. Jah, vaigune. Kuid. KUID!! Kuid ja aga ja ning! See kraam on otse suus sulav ja erk ja värske!

MEGA! Vaata see on nüüd selline, mida NEIPA nime all pakkudes tuleb püsti tõusta ja öelda: "kui see on NEIPA, siis sellist NEIPAt ma tahangi saada!" Jah, ta on hägune, jah, ta on humalakrõbe. Kuid ühtlasi ka MAHLANE ja maitsev ja paraja karboga ja üleüldse nunnu!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment