Tuesday, September 29, 2020

Saggia

Saggia (Eremo, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Witbier / Belgian White Ale" ja 45 punkti. Untappd ütleb: "Wheat Beer - Witbier" ja hinnang 3,4 punkti.

Tootjainfo: "Straw yellow colored beer with white, persistent foam. Aromas of yeast and citrus emerge on the nose which then leave room for intense spicy notes of coriander and oranges. It releases a pleasant citrus note that makes it thirst-quenching."

Keskmist kasvu granaatjas pudel, sildil kuri linnunägu. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on magusakas, õrna koriandri vinega.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse muutub veidi magusamaks ja pehmemaks, pisukese apelsinise värskusega. Lõppmaitses on taas tunda koriandri mõrkjat eeterlikkust. Järelmekk on mahlane, värske ja karge.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Aus ja ehtne belgia nisukas, mahlane ja karastav. Ei midagi erilist, kuid hea ikkagi.
---
pilt  

No comments:

Post a Comment