Friday, September 18, 2020

Szaloncukor

Szaloncukor (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 10,0 %vol. Ratebeer ei tunne seda jooki. Untappd ütleb "Mead - other" ja 3,81 punkti

Tootjainfo: "Tequila and Jamaican Rum Double Barrel Aged Mead with coffee and cocoa beans
The first Barrel Project Mead Scientist mead is finally here dear Ladies and Gentlemen. This one has been constantly changing and moving from barrel to barrel for a long time until now. We had no idea where this was going but we could not be happier with the end result.
The most ridiculous moment of creation was when we found coffee beans in the barrel, which we had no idea how it got there. We knew about the cocoa beans, but the coffee just got there somehow without us noticing it. Oh well...
The final result is the old school Hungarian Christmas candy in a non-carbonated mead! "

Keskmist kasvu pudel, massiivne vahakael, sildil Mead Scientist seeria meemehike. Vahtu pole olemas olnduki ega kavatse ka kuidagi nüüd ilmuda. Õlle värvus - kirkalt tume tuhmkollane. 

Aroom. Ummmm. Seeeeeee võtab nüüd aega, kas teate. Alguses on kohvi. Ja Rumm. Kesssse loll rummi kohviga joob, rumm käib ikka groki sisse! Või noh, tee sisse. Siis tuleb tekiila ja kakao. Tekiila kakaoga segada on veel napakam mõte! Tolmunu vaskeepkris seda kõik kokku segada ... noh aga miks mitte?

Esmamekk. Uhh. Magus. Metalne ja magus. Vasest uhmris purustatud kakao, mis on segatud meeveiniga.

Keskmaitse. Kohvi, šokolaad ja rumm. Rosinad. Eee. Rosinakeeks, mida on leotatud rummis ja üle kallatud šokolaadihelvestega. 

Lõppmaitse. Toorkakao ja tekiila. Jeesus kui jabur. Niimoodi ju ei tehta? Või siis ... noh kui kogemata juhtub ainult, eks. 

Järelmekk. Vask ja valge šokolaad. Apelsinikoore tsukaad ja valgete viinamarjade želee. Valge rumm. Mismõttes.

Jabur. Lollakas friigikas. Täielik juhtumite jada, mis on sünnitanud asja, mille kohta käivad sõnad: "Huvitav. Veider. Köitev. Tahan veel!" Raudselt kõige kentsakam nähtus mõdu-tuletiste reas, mis vana Gambrinuse kätte on sattunud. Või siis jälle ... see "raudselt" on ju suhteline, kas pole? Igatahes. Kui teate mõnda mõdumeistrit, viige see temale ja küsige, et no kas üks täie mõistusega isend SELLLLIST kombot hakkaks kokku keerama?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment