Saturday, August 17, 2024

Pühaste - Fringe Pattern

Fringe Pattern (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,84 punkti

Tootjainfo: "West Coast double IPA brewed with Citra, Citra Spectrum, Citra Incognito, Columbus, Columbus Cryo and Centennial hops. Collaboration with Finback."

Väike purk, sildikujundus reljeef-laineline. Erkvalge vaht täidab poole klaasist, vaatamata hõrenemisele püsib päris asjalikult. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom mururoheline ja vaigukuldne, asjalik ja tõsine! Tõsi küll, vastu seda männitüve on eile jalga kergitatud, kuid see käib ainult asja juurde!

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõru! Oi kui lahedalt ja otsustavalt mõru, vaid vähese karamelja fooniga. Keskmaitse - mõru-hapukas, puseriti puidune ja vaseriti vaigune! Lõppmaitse - mõrumõmusalt mõmm-muljetavaldav puidutuletis! Järelmekk - mõru-vürtsikas, vaigu-lüpsikas!!!

MEGA-MÕRUGASTILINE! Oi kuuuupealt kukkunud sarvilise nimel, ei mäletagi kohe, millal mõni eesti koda viimasel ajal on raatsinud karmikuuelist mõrupõhist humalarüübet toota! Oi massidele ei meeldi see kohe kindlasti, aga seda mõnusamalt saavad muhelema mõrumõmmibeebid!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment