Monday, August 12, 2024

Pühaste - Roulette Hop Series - HBC 1019

Roulette Hop Series - HBC 1019 (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy ja hinnang 3,9 punkti

Tootjainfo: "Roulette is a special series showcasing new and experimental hop varieties. This edition is featuring 50% HBC 1019 hops and 50% Strata hops."

Väike purk, nadilt tume/tuhm kujundus, mis muudab purgi riiulis nähtamatuks. Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib küll vähe, kuid haakub klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmkollane. Aroom ... siia liivakasti on kass kusnud ohtral ja tihti, kuid peale vihmasadu on siia ka klaas mangomahla kallatud.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - magus-hapukas-värnitsalik, veider-lahustilik. Lõppmaitse - mõru-magus seedermänni oks, mida koos sinuga on närinud ka sinu lemmik-koer. Järelmekk - kentsakalt magus, mangovaigune, seedrikäbine, pihlaka-pohlane vaigukoorikus.

Friiko. See eksperimentaalhumal on ketserlikult kentsakas tegelane, olles agressiivselt vaigune. Masse selline maitsekombo ei võlu, kuid humalarahvas on tänulik, vana Gambrinus sealhulgas
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtu

No comments:

Post a Comment