Monday, August 19, 2024

Tanker - Oo Mu Eestimaa!

Oo Mu Eestimaa! (Tanker, Eesti) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang 17 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Other" ja hinnang 3,4 punkti.

Tootjainfo: "IPA kuusevõrsete, kadakamarjade ja kummeliga
IBU 52"

Keskmist kasvu purk, humalane tuletis tuntud maalist. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on kergeke, oodatud okkalist elementi ei oska tunda, kuid kummel on lõhnas isegi täiesti olemas.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja naksakalt mõru-hapu. Keskmaitse - jaa, kadakamarjad on kenasti oma eeterliku mõrudusega olemas. Lõppmaitse - kuusevõrsete särtsakas hapu pääseb mõrusülemist esile. Järelmekk - magusam, linnaselisem, puiduse ning karamellisem, westkõusterliku kulmukaarega.

Kekmisest nõka kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-hapu-mõru-vürtsikas-magus-mõru-hapukas-mõru buketiga ÜBERtaseme rüübe. Maitse on vägev ja vastab igati nii IPAle kui lubatud lisanditele. Ainuke aga see-eest SUUR aruaamatus on see, et kuidas nii maitsemürtsuva keeletunnetuse eel lubatakse nina kaudu vaid leebet kummelipaitust.
---
saadaval Gambrinuses
---
pil isetehtud

No comments:

Post a Comment