Monday, August 4, 2014

Fuzzy

Fuzzy (Celt Experience / SuperFurryAnimals, UK, teise tootjana on ära mainitud Walesi kohalik rokkbänd) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Liigimääratlus: "Sour/Wild Ale". Ratebeeri hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Brewed live at the Pagan Fire festival at The Celt Experience. This beer was boiled with chinook, citra and some herbs provided by SFA! It was finished with Cell Rebirth wild vineyard strain A"

Väike lihtne pudel, pruulikojale omane tume segasevõitu sildikujundus. Valge kahe sõrme paksune vahukiht on tihe ja väga püsiv, jättes klaasiseintele ka kenasid rante. Õlle värvus - kirkalt oranžikas kuldne. Aroom on kuldne ... just see sõna tuleb pähe ... see on leebe ja mahlane, päikeseline ja soe nagu suvehommik.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse muutub mõrkjalt mahlaseks, greibiseks ja vaniljeselt vürtsikaks. Lõppmaitses tugevneb veinine hapukus, mis hakkab lausa keelepära parkima. Lõppmaitse kulmineerub veelgi võimsamaks ... see on nagu mahlane tsunami, mille mõju muutub tõeliselt nähtavaks alles lõpus. Siin on tammist tihkust ja pihlakalikku mõrkjust, aroonia parkivust ja mustsõstra mahlasust.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseeritud paletiga, hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas võimsa ja võimenduva buketiga ÜBERtasandi rüübe, mis kuulub friigiõllede kategooriasse. Siia juurde paluks pakkuda oliive ja juustu!
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment