Sunday, August 10, 2014

Tres Pistoles

Tres Pistoles  (Unibroue, Kanada) pdl 0,33 l. alc 9,0 % vol Liigimääratlus: belgia kange tume eil. Ratebeeri

hinnang 100 punkti!!!

Toojainfo: "Strong Belgian type ale similar to a Port wine ! Is as dark as can be, mellow in taste with an aroma of ripe fruits. It can be compared to an old porto and is brewed from well roasted malt."

Väike lihtne pudel, fooliumkael ja müstitsistlik sildikujundus. Sõrmepaksune hallikas vahukiht on kiire kaduma. Õlle värvus - kirkalt tumepruun. Aroom on veinilik, punase puidu ja vanilje nüanssidega.

Esmamekk on raske ja jõuliselt magus-hapukas. Keskmaitse paneb tunnustavalt ümisema - see on tõesti lubatult portveinine, magus-vürtsikas ja soe.

Lõppmaitse sunnib lugupidavalt püsti tõusma - see Kanada härrasmees on soliidne ja väärikas, raske astumise ja puhmas kulmudega, torukübara ja fraki ettekujutamine ei valmista mingit vaeva! Kaneel ja vanilje, safran ja kuivatatud kreegid, mandariiniliköör ja tammelaastud ... kõik see kokku moodustab hunnitu komplekti. Sihandse pagasiga pole häbi tõsise läbirääkimislaua taga partnereid sulatada! 

Järelmaitse näeb laua taga olijatel juba lipse lõdvaks lastult, punetavate nägudega vanad koerad üritavad üksteist üle kavaldada, kuid vennastumise soov jääb vist seekord peale. Tumedad ploomid ja viski-vaniljetarretis ... kus on mu kaap ja špatšiirštokk, šee härrašmeeš tahab minna jalutama!

Rrraske kehaga, mõõdukalt karboniseeritud paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Digestiivõlu, mis sobib lõpetama OLULISI KÕNELUSI!
-------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment