Wednesday, August 13, 2014

Don de Dieu

Don de Dieu (Unibroue, Kanada) pdl 0,33 l. alc 9,0 % vol Liigimääratlus: belgia kange eil. Ratebeeri
hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo: "Don de Dieu means "Gift of God". The Don de Dieu was the ship of Samuel de Champlain as he was commissioned by the King of France to explore the vast and inhospitable land called America."

Väike lihtne pudel, fooliumkaelus ja kaunil sildil muistne purjelaev. Sõrmepaksune valge vahukiht on püsimatu. Õlle värvus - õrnalt uduselt kuldne. Aroom - juba kaugele uhkab konservananassi ja -virsikut, lähemal nuuskimisel mulje ainult tugevneb.

Esmamekk on keskmisest raskem ja sädelevalt vürtsikas. Keskmaitse on magus-hapu, konserv-virsiku ja mandariinimahla olekuga ning keelt torkivalt mõnus. Lõppmaitse ... no jeerum küll, no puuviljakonserv noh! :) See on üks magus ja mõnus meenutus lapsepõlvest, mil vanaaastaõhtul booli tehes said avatud Bulgaaria konservid ja limpsitud seda hurmavat nestet. Lõppmaitse on hapukas-mõrkjas ja väga vallatu, naeru mugistav ja kelmikate naerulohkudega :)

Keskmisest raskema kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, vürrrtsikas-magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga, naudinguküllane ja päikeseline rüübe, millel on lapsepõlve maitse ja ulakad mõtted.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment