Monday, September 12, 2016

Sada


Sada (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Butterfly Pea Flower Blue IPA"

Väike lihtne pudel, sildil on Tankeri lemmikkolbad saanud liblikatiibadeks. See värv ... no teate see värv on sügavalt ebanormaalne :) Sinine see pole. Määrdunudroheline? Vahus on ehk sinakaid noote. Aga noh kui sa segad kollaka õlle ja sinise õie, siis saadki ju rohelise ;)

Aroom ... noh see pole kah sinine :)) Lõhnab nii nagu üks korralik vaigune ja vürtsikas IPA peab lõhnama - mõrkjalt ja mahlaselt.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse ... hmmmmmm ... kirbelt mõrkjas, kuivatatud ürtide, teelehe ja raudrohu taoline. Lõppmaitses lööb läbi ürdipuhma korraks greibist mahlasust, kuid poeb kohe heitunult peitu. Järelmekk on tuimalt mõrkjas, justkui järaks ülekuivanud greibikoort ja prooviks seda Gammel Danskiga alla loputada.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkja buketiga Friigikas! Kirbe ja mõrrru, kuiv ja ravimtaimene. Mõhhh. Noh ma saan aru et pulli tuleb teha ja sajas pruul peabki ebanormaalne olema. Aga kas just räämasroheline ürdileotis?
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment