Monday, September 12, 2016

Vaarikamaarika

Vaarikamaarika (Pernau, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,3 %vol. Liigimääratlus: marjaõlu.

Tootjainfo: "pilsner ja nisulinnas, sekka ka vaarikaid ja vaarikavarsi. mõruduse eest hoolitsevad Target ja Tettnanger humalad.
IBU 21"

Väike lihtne pudel, sildil jahmunud Maarika ... vist :) Oi see on lustakat värvi vedelik, mis klaasi mulksub - roosakas-kollakas, oranžikas ja soe. Vähene valge vaht pole püsiv. Aroom - vaarikamoosist tehtud morss :)

Esmamekk on keskmise kehaga ja särtsakalt hapukas. Keskmaitses on tunda vaarikavarte mõrkjust, vaarikate hapukust, nisu pehmet magusust, selle kõik segab üheks mõnus vürtsikas sädelus. Lõppmaitses leiab mesilasvaha, metskirsse, vaarikakompotti, punaseid sõstraid ja pärnaõiemett. Järelmekk on vürtsikas-magusakas, sädelev ja soe, pehme ja hapukas, päikese käes ülessoojenenud hilissuvine veranda, kus kuivavad vaarikavarred ja nurgas mulksub kreegivein.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-magusakas-hapuka buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Oi see on mõnus ja särtsakas ja maitseküllane klaasike! Siia juurde võiks pakkuda väikest punasesõstrakoogikest
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment