Saturday, June 1, 2019

Cartoons


Cartoons (Garage, Hispaania) prk 0,44 l. alc 8,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA - Imperial / Double" ja hinnang 90 punkti! Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double New England IPA" ja hinnang 3,92

Tootjainfo: "DIPA using East Coast Ale yeast to highlight Vic Secret, Ella & Au035"

Vahepealset kasvu purk, sildil metalne põrsas. Valge tihe vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on magusakas, meeldivalt värske, tajutavalt humalane, valguse- ja õhuküllane.

Esmamekk on raske kehaga ja magus, mehune ja mahlane, veidi kirbe ja kribelev, mango ja virsiku puudutusega. Keskmaitse muutub hapukamaks, lausa kergelt happeliseks, pööraselt mahlaseks ja võimsaks, elegantseks nagu luksusliku joonega jõuline auto.

Lõppmaitse toob mängu mõrkjas-hapukamad vaigused toonid, nagu oleks keelel beebivärskuses kuusevõrsed, kastetuna valge rummi ja virsikumahla kokteili. Järelmekk kõrvetab keelepära korraks ülemäärase humalakirbusega, kuid laotab selle eest lohutuseks mangomehuse pehme magusa teki haiget saanud kohale.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magus-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-kirbe-hapukas-magusa buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Ehk üks parimaid topelt-NEIPAde esindajaid, mis üle vana Gambrinuse keele voolanud. Kirbe nurgake on selles joogis vaid korraks markeeritud, kuid kõik muu räägib megamahlases murdes.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment