Friday, June 28, 2019

Danish Hustler


Danish Hustler (Sori / Amager, Eesti / Taani) pdl 0,33 l. alc 10,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA - Imperial Hazy / NEIPA" ja hinnang 54 punkti. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,65.

Tootjainfo: "Triple New England IPA brewed together with Amager Bryghus. Massively double dry-hopped with Yellow Sub, Cashmere, Mosaic and Mandarina Bavaria. Extreme and fruity flavor profile filled with apricot, orange, mandarin and lime."

Väike lihtne pudel, sildil vanamoeline kraade. Kollane  pöidlapaksune vahukiht püsib üsna korralikult ja haagib end ka veidi klaasiseintele. Õlle värvus - õige pisukese uduvinega kuldpruun. 

Aroom. Oimõmmm. See on sedasorti humalaraskus, mida vanale Gambrinusele hirmsasti meeldib nuusutada. Sihuke vaigune ja heinane ja puuviljane ja seda kõike on hirmuskolepalju!

Esmamekk on raske kehaga ja alkoholisoe, magus ja vürtsikas, vaigune ja ürdine, veidi puidune ja ülemäära kuivatatud virsikute noodiga.

Keskmaitse on siirupjaselt raske, tihke, rämevaigune, vürtspiprane, okspuidune. Sellega võiks vabalt verandalaudu võõbata putukatõrjeks.

Lõppmaitse. Rämeraske. Virsikukontsentraat rummi ja muskaatpähkliga. Mõrumagus. Tööstuslik.

Järelmekk. Või-või-kus-kurat. Raisk, see on räntsakas ja rohmakas ja juhmakalt võimas.

Friigikas. Räme. Robustne. Raspeldav. Ma ei tea, mida ja miks ja kas mõtlesid need pruulmeistrid, aga NEIPA'ga pole siin mitte halligi pistmist. AGA!!! See-eest on see üks ülevõlli ropp kolmekordne IPA. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment