Friday, June 14, 2019

Coral Castle


Coral Castle (Buxton, UK) prk 0,44 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang 96 punkti!! Untappd ütleb "Stout - Imperial / Double" ja 3,86 punkti.

Tootjainfo: "Coconut infused stout brewed with J Wakefield Brewing from Miami, Florida."

Keskmist kasvu purk, sametise struktuuriga sildil punane kindlus. Tumepruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua ning tihedalt. Õlle värvus - must.

Aroom on pehme ja mõnus nagu augustiöö, mõjudes soojalt ja pimedalt, lõhnavalt ja tumedalt, tihkelt ja rõskelt.

Esmamekk on raske kehaga ja viskoosselt mõrkjas-magus, veidi rummine ja kakaone, udune ja sume.

Keskmaitse ... pähkliküpised ploomipovidloga, väike lõke ja praksuvad puud, suutäis magusat napsi ja lõuatäis maitsvat naeru.

Lõppmaitse. Laua all kõnnib säärimööda kassivolask, nurudes laua pealt palukesi. Õunapuu otsast kukub tuhmide matsatustega ubinaid. Kui lõkkeringist välja astuda, sihiseb taevas sadu sädemeid, igaühel oma igavikuline lugu lühikesse välgatusse surutud.

Järelmekk. Röstpime öö pole kunagi pime. Selles on pähklitähti, kookostuld ja mõrukakaod. Selles on emotsioone ja mõtteid. Tundidekaupa kestvaid tundeid.

RASKE kehaga, õlija paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusaka buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Kui lubatud kookos oleks selgemalt tunda, lööks ka "mega" letti, kuid ka ilma selleta on see üks rammus dessertõlu, mida pikalt nautida.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment