Sunday, June 30, 2019

Slap & Smack


Slap & Smack (Kingpin / Genys , Poola / Leedu) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 49 punkti. Untappd ütleb "IPA - American" ja hinnang 3,34 punkti.

Tootjainfo: "Slap & Smack is an extreme experience of heavily hopped beer to please the fans of strongly bitter brews. From the first sip you will feel the hit of a hop bitterness, and the clean malt profile and dry finish will strengthen and extend the sensation."

Keskmist kasvu pudel, pruulikoja tunnussiga on seekord kõva kõrvakiilu saamas. Erkvalge vaht täidab pool klaasi, püsib kaua ja haakub kenakesti ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne.

Aroom on suisa VÄGA meeldiv, karamelline, heinane, vaigune, kuivatatud virsikute ja papaia kontsenraadi moodi lõhnav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks, rauarohkeks, kuivatatud maasikate ja teelehe seguseks. Lõpmaitse omandab aga tuhmi, kartongise ja õrnalt suitsuse oleku. Järelmekis see suitsune vine tugevneb, keelepärale jääb närbuva muru nätsket magusust ja kummeli ning nõgese tee liiga pikalt seisnud tõmmise maitsejälg.

Keskmise kehaga, üle keskmise karboniseerunud ja veidi kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga kahetine rüübe. Lõhna eest ütleks peaaegu et "mega" ... aga maitse on üsna keskpärane ning pigem surema hakkavate humalate kui värskuse järgi mekkiv.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment