Tootjainfo: "As big fans of geuze-style beers, we wanted to give making our own spontaneous fermentation beer a go. To our own surprise, with success. A side from our own Spierelambiek, our spontaneously fermented beer - named after a tiny river that runs near the brewery -, we use two traditional lambieks from the valley of the river Senne to make a blend. One, two and three year old lambiek is used in Mirakel-beer, our own little miracle. "
Kopsakas pudel, usaldusäratavalt rahulikul sildil tünni-ots. Valge vahukirmeke kaob hetkega. Õlle värvus - vähese hõljumiga kuldne.
Kopsakas pudel, usaldusäratavalt rahulikul sildil tünni-ots. Valge vahukirmeke kaob hetkega. Õlle värvus - vähese hõljumiga kuldne.
Aroom ... ohhh kui mõnusalt leebe ja mahlane ja puuviljane ... kas need võiks olla päikese käes soojaks küpsenud nektariinid? Äädikane vine on kuskil kolm sammu eemal väikeseks fooniks. Noh ja veel kaugemale jääb loomade aedik.
Esmamekk on kerge kehaga ja hapu ning mõrkjas, veidi puidusena mõjuv. Keskmaitse: valge veini äädikas ja nektariinid ... huvitav, kas nii saaks nektariine konserveerida? Lõppmaitse: tammine, parkiv, sidruni ja toorevõitu aprikooside segune. Järelmekk ... pehme sõnnikune vine, kuid selle sõnniku sisse on laotatud õunaäädikas marineeritud nektariine.
Kerge kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-maguakas-hapu buketiga ÜBERtaseme rüübe. Selline lambic, mis ei tee joojale haiget, kuid täidab ära ka kõik gueuze'ile omastatavad ootused. Suurepärane värskendaja gurmeelauda käikude vahele.
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment