Friday, August 21, 2020

Westworld

Westworld (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 8,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - International" ja 3,69 punkti.

Tootjainfo: "DDH West Coast IPA
Citra ja Simcoe humalatega mahlane ja maitseküllane topeltkuivhumaldatud IPA"

Väike purk, pruulikoja tunnustilk õhtutaevastes toonides küütleval foonil. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist, püsides mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mõõõnusalt ja rammusalt vaigune ja päikeseline, biskviitjas ja karamelline.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magus, veidi keeleotsal kihelev ja soe. Keskmaitse muutub karamellisemaks ja raskemaks, kanarbiku ja päikese käes soojenenud vana männivaigu taoliseks. Lõppmaitse omandab hapukamad, mahlasemad ja troopilisemad toonid, ristates männivaigu ja ananassi. Järelmekk on soe ja nätske, vaigune, männine ja huvitavalt kombel ka suti soolakas-adrune.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, mõrkjas-magus-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magus-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe! Just selline puidune ja karmipoolne, mida west-coastilt ootadki ... väga hea sooritus!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment