Tuesday, August 25, 2020

DDH Hops x Art #03 IPA

DDH Hops x Art #03 IPA (Ārpus, Läti) prk 0,44 l. alc 7,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 4,32 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "DDH Hops x Art # 03 IPA is brewed with four different hop varieties Enigma, Citra, Mosaic and Simcoe. This combination gives beer the juicy color, tropical fruit aroma and slightly bitter taste already characteristic of our brewery's brewings!"

Keskmist kasvu purk, sildil suvetaeva toonid. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - häguselt kollane. 

Aroom - värske ja karge. Troopiline, puuviljane, tsitruseline. Kastepiisad ja mangomehu. Murakad ja kuldsed tikrid. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga, sametine ja sulnis, mahlane ja vaigune, magus ja mõrkjas-vürtsikas.

Keskmaitse. Oi kui soe ja pehme! Samas jõuline, vaigune ja kergelt isegi ohakaline. Umbes nii nagu sind embaks suur ja tugev muistne sõdalane, kes on aga samal ajal vaiguses ja nurklikus turvises. 

Lõppmaitse. Uhhhh. Mõnnnnnnna. Sume ja jäme. Vaata umbes sama kui sinust kaks korda suurem bernhardiin üritab sulle sülle istuda, endal nägu ees nagu ta oleks ikka kutsikas. 

Järelmekk. Ummmm. Nüüüüüd hakkab siis kogu selle pehmuse ja sulniduse sees torkima tõsiselt kare humalahammustus. Aga samas oskab jook ikkagi jääfa selliseks supernunnuks ja armsaks mahlapalliks, et tahad teha pai vaatamata humalaohakatele.

MEGA! Superhea NEIPA, mis balansseerib topelt-tasandi piiril. Lisaks odrale kasutatud kaer ja nisu annavad imelise pehmuse, pärm ja humalad puuvilase ning mehuse toreduse ... ja isegi lõpuks saabuv kidaline humalakõrvetus mõjub teretulnult! Superhea ja super-stiilipuhas sooritus!!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment