Friday, August 14, 2020

Beta Triangulum (regular)

Beta Triangulum (Pühaste, Eesti) prk 0,5 l. alc 12 %vol. Ratebeer ei tunne seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,24 punkti

Tootjainfo: "A regular version of Beta Triangulum."

Pühaste keldrist kaasa ostetud purk, tehniline sildike. Sõrmepaksune pruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - täiuslikult must. 

Aroom - raske, magus, šokolaadine, kardemoni ja vanilje nüanssidega, desserdilik ... ja selle taga veidi metalne ning vaevu aimatavalt köögiviljane.

Esmamekk on raske ja sametine, magus ja keeleotsa nihverdav, röstine ja hapukas. Keskmaitses tuleb esile peedi metalne hapukas-magus külg, sellele lisaks rummi ja rosinaid, muskaatpähklit ja kaneeli.

Lõppmaitses seguneb rummikook ja kaneeliküpsis, rumm ise ja veidi musta sõstra likööri. Järelmekk - metalne, veidi õline alkoholisoe ja vürtsikas, taaskord parkivalt muskaadine ja sametiselt liköörilik

Väga raske kehaga. vähekarboniseerunud ja õlijas-sametise paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsikas-magus-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜÜÜBERTASEME rüübe! Kõvasti parem kui mõni kuu tagasi proovitud samanimeline vaadihoidis. Seda pole mujal ega rohkem saada kui praegu Pühaste keldris - soovitan kindlasti järgi proovida!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment