Friday, October 9, 2020

SMOKEnCHILL

SMOKEnCHILL (Pernau, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,9 %vol. 

Tootjainfo: "Tsilline suitsuporter
Suitsune porter kerge tšilliga.
Whisky, Munich I, Biscuit, Special B, Maros Otter, Chocolate, dextrin, Crystal 150, roasted barely. Saaz"

Väike lihtne pudel, tehniline infoküllane sildike. Kollakas-pruun vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - vähese tumepruuni helgiga must. 


Aroom ... noh see on see lõhn, mis teile kas väga meeldib või mitte, aga lapsepõlv ja guaššvärvid tulevad meelde niikunii :)

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, hapukas-magusakas, veidi suitsune ja aegapidi keriva tšillise soojusega. Keskmaitse läheb rohkem hapusse kanti, kuid see tasakaalustab kenasti üsna agressiivset röstimõrkjust.

Lõppmaitse - magusam kui esmased elamused, isegi kuhugi mee kanti kisub, ehkki see on suitsutatud mesi. Järelmekk - suitsutatud asteplajumarjad, millele on peale nõristatud vähekese tšillimett.

Keskmisest raskema kehaga, hapukas-magusakas-vürtsikas-suitsune-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapukas-suitsuse-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Suits ja tšilli kokku panna on alati hea mõte, sest suits ja tuli käivad kokku. Samas on veidi tasakaalust väljas, see vajanuks rohkem linnasemagusat, toomaks kõik maitsed paremini kokku.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment