Monday, October 5, 2020

45 Days Organic Pilsner

45 Days Organic Pilsner (To Øl). pdl 0,33 l. alc 4,7% Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 48 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - Other" ja 3,32

Tootjainfo: "You don’t rush a good Pilsner. Letting it ferment and mature slowly means crisp, delicate flavours. That’s why we take 45 days to make ours.
IBU 69"

Väike purk, ülilihtsa tekstilise disainiga silt. Valge vaht täidab üle poole klaasi, kuid pole just liiga püsiv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on magusakas ja linnaseline, pisut tolmune ja õrnal hapukas.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse omandab muruselt mõrkja humalase oleku, selle foonil võtab hapukus tsitruselise noodi. Lõppmaitses tuleb esile linnase enda magusamat pehmust, ehkki pomelone mõrkjus jääb peateljeks. Järelmekk on mõrkjas-magusakas, vähese kreegise hapuka fooniga ... noh ja kõõõõige lõpuks tuleb vähene vürtsikas sära kah mängu.

Keskmisest sipa kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõru-hapukas-vürtsika buketiga kahetine rüübe. Aromaatika oli nõrk ja ebamäärane, lubamata mingitki kokkupuudet humalaga, aga maitses oli seda vaata et isegi pilsneri kohta veidi paljuvõitu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment