Thursday, October 15, 2020

Reimo

Reimo (Õllenaut, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Pilsner - Other" ja hinnang 3,37.

Tootjainfo: "Reimo on tavatult aromaatne ning tsitruseline pilsner, mis on kuivhumaldatud Saphir väärishumalaga. Pruulitud ja nimetatud meie kunstiku järgi."

Väike lihtne pudel, sildil liugmäel lustija. Valge vaht täidab pool klaasi ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom - eemalt on tunda linnasevinet ja veidi midagi kummist. Lähedalt nuusutudes ... eee ... kas niimoodi peabki see humal lõhnama? See on nagu greibilõhnaga aromatiseeritud kustutuskumm!

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas, vähese magusa alatooniga. Keskmaitse muutub hapukamaks ja nüüd ka siin tuntavalt kustutuskummi taoliseks. Lõppmaitses saabub saiane linnaseline magus noot. Järelmekk muutub peaaegu et tavapäraseks pilkuks, isegi väike tsitruseline mahlane noodike tõttab päeva päästma ... aga üldjoontes jääb siiski domineerima kummine põhitoon.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-kummine-magusaka-mõrkjas-kummine-vürtsika buketiga väga veider rüübe. Pilsner on oma olemuselt mõeldud lihtsaks ja neutraalseks joogiõllest, see kraam siin on neutraalsusest väga kaugel.
---
pilt isetehtud

1 comment: