Thursday, December 13, 2012

Hoppy Christmas


Hoppy Christmas (Brewdog). pdl 0,33 l. alc 7,2%. liigimääratlus: IPA

Tootja kirjeldus: "This Christmas, wish for a green Christmas. Where flurries of hop flakes blanket the world like you’ve never seen it before. And crunching through crisp, sparkling drifts releases billows of pineapple, citrus and papaya with every step. The reign of the snow angel is over. Long live the hop angel where parks and playgrounds become adorned with the outlines of celestial beings that fell to Earth from angry looking emerald clouds. Tune in to breakfast TV to find life’s on hold for 24 hours as this ’hop day’ demands you rocket down a hill on the back of a baking tray. Or simply raise a glass of this festive IPA as we wish you a very hoppy Christmas."

Kahesõrmene hõredamulline vaht püsib üsna kenasti. Õlle värvus - punakasoranž.


Aroom viitab ühe viini tüüpi humala kasutamisele ning seda on õige tublisti sisse uhatud, nagu stiilimääratlus seda eeldabki. Lõhn on vaigune, lausa kamprine. Nagu üks kamraad pisut nina kirtsutades ütles - vanainimese lõhn :) Mina nii ei ütleks, aga omapärane on see värk kindlasti - see tähendab et ka järeleproovimist väärt.

Maitse: esmane mekk on kerge ja leivane, keskmaitsess tulevad esile needsamad kirbed vaigused tooni ning järelmaitses täidab kogu suu kergelt vürtsikas humalakibedus.

Keskmise kehaga, jõulise paletiga, aga siiski kergelt joodav kraam. Sobilik mõne kuivema praevorstikese kõrvale.
------
pilt siit

No comments:

Post a Comment