Saturday, August 25, 2012

Double Eye PA

Double Eye PA (Mikkeller / Lervig). pdl 0.33l. alc 14%! liigimääratlus Imperial /Double IPA. ehk siis tõlkes - superhumalane värk :)

Napakas topelt-silmne disain on oma hooletuses seekord omamoodi võluv. Mõnus keelemäng - "Double IPA" vs "Double Eye PA" vääristab pilti veelgi. Õllevaht jääb seekord nõrgakeseks, rüüpe värv kergelt udune helekuldkollane.


Lõhn on midagi äärmiselt kummmalist. Toore mee ja lehtpuidu tolmuse (pöök?) töökoja lõhn seguneb millekski koduseks ja samas õrnaks. Nii kange õlle puhu mõjub see suisa narrusena. Maitse paneb aga lausa imestusest püsti tõusma - niivõrd uskumatult hästi on tasakaalu viidud terve müriaad maitseid! Nelk, kardemon, koriander, mesi, humal, ananass, greip ... ohjeerum, mida siit kõik välja ei või lugeda ... ja need muljed segunevad ning tugenevad aja jooksul keelel.

Taani-Norra ühistöö, mida lihtsalt PEAB proovima. Über-õlu, mida võib rahulikult ka kitsa ning kõrge šerriklaasiga serveerida noobliks järeljoogiks vürtsika prae ja rammusa koogi järel.
-------------
pilt siit

1 comment:

  1. Huh. Tund aega võttis ühe pudeli joomine, kiiremini poleks saanud. Kindlasti oma hinda väärt. Seda tuleb veel osta.

    ReplyDelete