Wednesday, August 8, 2012

Raid Beer


Raid Beer (To Øl). pdl 0,33 l. alc 5,2%. liigimääratlus ... ohhh jahhh ... no oska sa nüüd siis aru saada. üks portaal pakub talle nimeks Premium Lager, teine jälle Tšehhi pilsner. Nojah, eks mingi loogika siin ju on - pilsner on lager-tüübi alaliik ja humalast pilsnerit võib tšehhidele iseloomulikuks pidada tõesti. Aga minu tagasihoidliku hinnangu kohaselt on maitse ja lõhna järgi tegu siiski IPA'ga, kuigi ilmselt põhjakäärituse tõttu teda nii nimetada eiliks ju ei saa. Keeruline värk ;)

Välimus on sellele väikesele taani pruulikojale omane ... ehk ei mingi. Täpiline, noh!. Aga see-eest tagasilt paneb muhelema. Eelkõige imepisikeses kirjas lisatud lauseke: "sometimes when you're drunk you can see better"


Vaht loob selle rüüpel huvitav - tugggev algus muundub suuremulliliseks kirmeks. Värvus - taaskord eilikult punakaskollane. Lõhn - nagu juba öeldud, IPA'lik, tugevalt humalane ja ananassine. Esmamaitse raksatab geribikoorese mõrudusega, mis aga tasapisi taandudes jätab suhu pilsnerile omase kerge värskuse.
------
pilt siit

No comments:

Post a Comment