Monday, August 27, 2012

Gouden Carolus Classic


http://onebeeratatime.files.wordpress.com/2010/04/dsc_0094.jpg?w=198&h=300Gouden Carolus Classic (Brouwerij Het Anker). pdl 0,75 l. alc 8,5%. liigimääratlus Belgia kange (tume) eil. miks tume sulgudes - noh päris dunkel ta pole, aga kuhugi sinnakanti küll.

Tumekuldne konservatiivne disain ja shampusekorgilik sulgemine tekitavad häid ootusi. Etteruttavalt - õigustatud ootusi (99 ja 91 punkti 100'st räägivad enda eest!)


Tihe kreemjas vaht annab kauni ja püsiva kaane õllele ning ka hääbudes jäävad korralikud randid klaasiseintele. õlle värvus - õrna uduvinega helepruun.

Aroom üllatab nuusutajat portveiniliku tihkuse ja küllusega. Üleküpsenud banaan, magusate troopiliste puuviljade ja pähklite liköörilik lõhn kleebib nina jupiks ajaks klaasi külge, nii meeldiv, pehme ja täidlane on see bukett. Miskipärast meenub martsipan ja marmelaad ühekorraga, kuid tulemus pole siiski lääge, vaid hurmav.

Esmamaitse kõlab tunduvalt kergemana, lahjavõitu kerge rüüpena, kuid see on petlik. Vaid hetk hiljem hakkab keel tajuma röstitud linnaste pehmust ning vürtiskat kõditust keelepäral. Järelmaitse jääb ühtlaselt õhetav, veinine ja kakaone ... veidi raksevõitu ja napsine. See õlu kulub jahedal õhtul südameid soojendama ära igatahes!
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment