Friday, February 22, 2013

Draft Bear


http://beerpulse.com/wp-content/uploads/2012/08/Draft-Bear-2012.pngDraft Bear (Mikkeller). pdl 0,33 l. alc 8%. liigimääratlus: imperial pilsner ... ehk siis kange ja külluslik pilsner.

Veider disain nagu Mikkelleril enamasti - seekord kuri karu ja kondihunnik :) Helekreemjas suuremulline vahukork täidab poole anumast ning vajub väga aeglaselt. Õlle värvus - soojalt kuldkollane.


Aroom mõjub üpris erakordselt ... pilsneri kohta kohe väga-väga erakordselt. See on tsitrusjalt humalane, murune, puuviljane ja õrnalt mesine ühekorraga.

Esmamaitse annab endast märku tugevate puuviljaste, õunaste ja greibiste nootidega. Keskmaitse ... jeerum ... see on terav-torkivalt greibine, apelsinikooremõru ja mandariinimagushapu korraga ... lausa männiokkaline. Lõppmaitse muunudb aga järsult linnaseliseks, toore viljatera mõrkjaks hapukaks, heinalõnhanseks ja männivaiguseks. Järelmekk taandub pika ja jõulise humalalainena, vahuriismetes kohisemas alkoholi soojad aurud.

Keskmise kehaga, pisut õlise paletiga, teravalt mõrkjashapukas kuivakõlaline rüübe, mis vajaks enda kõrvale maitsevaigistajaks nt magusamat pirnilõiku.
----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment