Tuesday, November 5, 2013

Alpha & Omega

Alpha & Omega (Brouwerij De Molen). pdl 0,33 l. alc 6,8 %. liigimääratlus: IPA. ratebeeris pole veel hinnet ja beeradvocate'is isegi hinnagut - ühekordse pruuli eripära.

Tootjainfo: "Indigrients: ater, pils and caramel barely malts, cascade (bitter), cascade, simcoe and amarillo hops (dryhopping), yeast (bottom fermenting)" See viimane paneb küll imestama - põhjakääritusega IPA???

Lihtne pudel ja tehniline sildike, nagu sel pruulikojal kombeks. Helevalge vaht moodustab sõrmepaksuse kihi, mis püsib üle keskmise. Õlle värvus - erksalt pronsikarva. Aroom on ... hmm .. mullane ja troopiline ühekorraga ... kokkuvõtvalt mõrkjasmagus.

Esmamekk on keskmise tihkusega ja magus-mõrkjalt puuviljane. Keskmaitse mõjub jällegi troopiliselt, papaia ja mango ja meloni segu mingi mõrkjavõitu vaiguse taimega. Lõppmekk annab lisaks veidike hapukas-magusaid ananassi ja hurmaa nüansse, mis jäävadki lõppmaitses valitsema kogu suuõõnt.

Keskmise kehaga, kleepja paletiga, mõrkjas-magusa-hapuka buketiga megarüübe. Troopiline puuviljade ja liaanide segu (ehkki Gambrinusel pole õrna ainu, kuidas maitsevad või lõhnavad liaanid). Suupisteks soovitaks siia juurde midagi soolakat ... kasvõi soolaseid kreekereid.
----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment