Wednesday, September 17, 2014

Livu Traditionalais

Livu Traditionalais (SIA Cido Grupa, Läti) pd 0,5 l. alc 5,6 %vol. Liigimääratlus: kange hele lager. Ratebeeri hinnang 8.

Tootjainfo (Google tõlgi vahendusel): "Traditional beer recipe, saturated color, aroma and crisp garša. Tradicionāla beer recipe, saturated color, aroma and crisp taste."

Reljeefornamendiga efektne proofilpudel, must-kuldne sildikujundus. Valge vaht täidab pool klaasi ka on üle keskmise püsiv. Õlle värvus - kirkalt vasekarva tumekuldne. Aroomis domineerib õrnalt karamelliseerunud magus linnas, lisandub laagerõllele iseloomulik hapukus.

Esmamekk on keskmise kehaga ja õrnalt magus-mõrkjas. Keskmaitse mõjub karameljalt ja linnasetihkelt, vähese õunaliku hapukusega. Lõppmaitses valitseb linnasesiirupi tihke magusus, millele lisandub sutsu murust mõrkjust. Järelmaitse läheb aga käest ära, see mõjub kuidagi sünteetiliselt, plastmasjalt ja läägelt.

Keskmise kehaga, üle keskmise karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapuka buketiga rüübe, mille peamine väärtus on efektses disainis. Rammusa ja vürtsika seaprae kõrvale ta ehk isegi sobiks.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment