Thursday, September 4, 2014

The Kernel India Pale Ale Citra Centennial


The Kernel India Pale Ale Citra Centennial (The Kernel, UK) pdl 0,33 l. alc 6,9 % vol. Liigimääratlus: IPA. Ratebeeri hinnang 97 punkti.

Tootjainfot leida ei õnnestu

Väike lihtne pudel, tehniline sildike. Sentimeetripaksune valge vahukiht on keskmise püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on ... eee ... kuldne! Soe, mõnus, puuviljane, biskviitjas ... kuidagi hurmavat mõnus ja samas kodune.

Esmamekk on keskmisest kõvasti raskem ja mõrkjas-magus. Keskmaitse ujutab keele üle tsitrusja värskuse ja mõõdukalt vürtsika valge rummiga immutatud keeksiga. Lõppmaitse on kui samet, paks, soe, tihe, tumekollane ja magus-vürtsikas ... no tõepoolest puuviljakeeks ja rumm kokku! Järelmekk ei taandu kuhugi, vaid elab pikalt oma mõrkjas-magusat elu, kus heledad viinamarjad mängivad keksu männivaigu ja rummi-greibikokteiliga.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERRÜÜBE! Siin sulab kokku lihtsus ja vägevus, viisakus ja robustsus. Paslik pakkuda koos küüslaugujuustuga.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment