Saturday, June 30, 2018

Lervig Liquid Sex Robot


Lervig Liquid Sex Robot (Lervig, Norra) pdl 0,33 l. alc 7,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA - TOP 50" ja hinnang 100 punkti!!!

Tootjainfo: "This is a New England-stye IPA made with barley, oats, wheat, water, hops (Citra, Mosaic, Azacca, Ekuanot), ale yeast. Appearance: light tangerine, bright white foam. Aroma: over-ripe mango, citrus, bubble gum. Flavour: canned pineapple, tropical fruits, mango, melon, subtle pine.
IBU 35"

Vaata siinkohal tekib kakskendkuus küsimärki pea kohale - mismõttes on 35 IBU ja 7,9% jook topelt-IPA?

Väike purk, sildil ... nojah ... noh robot ja seks ja puha :) Kollaka varjundiga sõrmeapksune vaht vajub küll üsna pea ära, kuid haakub hõreda vahujäljena ka klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom ... ojaaa ... puuviljane ja IPA'ne ja puha! Tõõõõsi küll, mingi veider tajuhäire toob iga kord, kui sissehingamise lõpetad, sõõrmeisse ülipikalt laagerdunud juustu või varbavahe lõhna :)

Esmamekk on tihke kehaga ja magus, mehu ja mudru ja mango segune. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, vaigusemaks, tõepoolest topelt-IPA standardile üsna sobivaks, kuid siiski veidi ülemäära mudruseks ja veidi kirbekski.

Lõppmaitses jätkub kirbe vänge vaigu ja tummise mangomehu piiril balansseerimist, lisades siiagi veidi juustu ja ... toorest jahu!? Siin oleks nagu nii palju valesti, kuid siiski paneb IPA-hindaja tunnustavalt noogutama. Järelmekk taandub üsna kiirelt, jättes maha hapuka vaiguse kirvenduse.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja mudruse paletiga, magus-mõrkjas-kirbe-hapukas-magusakas-vürtsikas-kirbe-hapuka buketiga übertaseme rüübe. Vana Gambrinus on veidi hämmingus - siin oleks nagu nii palju valesti või siis vähemalt küsitav ... kuid siiski see kraam on vaatmata oma madalatele IBU ja abv näitajatele üks üsna korralik doppel-ipa. 100 puntki vähemalt hetkel siiski ei paneks, kuid nohnäiteks 95 küll.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment