Friday, July 13, 2018

Lost Baggage


Lost Baggage (Sori / Bagby, Eesti/USA) pdl 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 56 punkti

Tootjainfo: "The awarded brewer Jeff Bagby came a long way from Oceanside, California to chilly Estonia to brew with Sori. Brewing without gimmicks, 90 IBU and true to style West Coast IPA. Dry, hoppy and bitter - how it's meant to be. This beer is true to its San Diegan roots."

Väike lihtne pudel, seeriale omaselt on sildil kiiker. Valge tihe vahukiht täidab pool klaasi ja püsib kaua, haakides end ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mõnusalt vaigune, magusakas ja karge.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jõuliselt maguskas-mõrkjas. Keskmaitse ... ooojaa ... noh see on üle setme aja jälle üks karmimaid IPA'sid, millest praeguse trendika mahlas-mudruse veidra moevoolu ajal oled jõudnud juba võõrduda. Lõppmaitse on on mõrkjas, seedrimänni ja raudrohu sugemetega, samblamõrkjas ja kuivapoolne. Järelmekk suriseb keelenurkades korraliku vürtsise survena, mõrkjas-karge kargus täidab suuõõne ja pool koljut.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Üks tubli kolakas, mõrkjama otsa IPAde väga-väga hea esindaja. Vana Gambrinus pole kategooriliselt nõus RB madala hinnaguga ... selles joogis on pavverit, udumoodsate hapukate mahlajookide IPA pähe pakkumise vahele üks korralik lõuatäis. Proosit!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment