Wednesday, July 11, 2018

Lost Juice


Lost Juice (Sori / Pinta, Eesti/Poola) pdl 0,33 l. alc 6,5 5vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 55 punkti.

Tootjainfo: "Sori Birthday collaborations - The Lost Series. A collaboration with PINTA. Adding loads of fresh blood orange to bring out refreshing citrus and tropical fruit flavors.
IBU 45"

Väike lihte pudel, seeriale omaselt on sildil kiiker. Sentimeetrine valge vaht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. aroom on mõrkjas-magusakas ja tsitruseline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja kuivapoolselt mõrkjas. Keskmaitse jääb sama mõrkjaks, kuid lisandub mõnusat hapukat mahlasust, mis paneb suu lausa kergelt õhkama. Järelmekk on hapukas, apelsinikoorene ja veidi õline, justkui oleks greibiseemet pigistanud näppude vahel ja siis need suust läbi lasknud. Järelmekk on eelmist arvestades üllatavalt magusakas ... kuid siis keerab tagasi mõrkjama ja kuivema lainepikkuse peale.

Keskmisest suti raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Mahlasemate IPA'de vägagi hea esindaja, ehkki pikalt meelde ta siiski ei jää.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment