Monday, July 23, 2018

Raspberry Organic Berliner


(Mikkeller, Taani) prk 0,33 l. alc 4,2 vol% Ratebeeri liigimääratlust ei õnnestu teada saada, sest süsteem on maas ... esmakordselt näeb vana Gambrinus seda, et ligi 10 min jooksul on ees veateade "Oops, there was a network error"

Tootjainfo: ""

Väike purk, sildil Mikkelleri paarike hargi ja labidaga (huvitav, kas tõuge Grant Woodi maalist?) Roosa vaht täidab enamiku klaasist, püsides päris kenasti ja haakudes ka vahupitsina klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helepunane. Aroom meenutab ehedalt vaarikajogurtit, kuid selle taga on huvitav, ehkki asjasse mittepuutuv pähkline-kamane noot.

Esmamekk on kerge kehaga ja kilkavalt hapu. Keskmaitse meenutab kodust vaarikamorssi või isegi värskelt-aurutatud vaarikamahla ... ja mitte ühesti otsast "normaalset" õlut. Lõppmaitse on mõrkjas-hapukas, tuues üsna ehedalt meelde need korrad kui vaarikaseemned hammaste vahel purunevad. Järelmekk mõjub päris kuivalt, meenutades mõnda hapupiimajooki.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-maguskas-hapukas-mõrkjas-hapuka buketiga Übertaseme rüübe! Väga ehedalt marjane, mõnusalt mahlane, kosutav ja turgutav. Vaata siia sisse poleks üldse patt jääkuubikuid panna ja kasvõi boolina serveerida.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment