Wednesday, January 1, 2020

Ячменное Поле


Ячменное Поле (Трехсосенский, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - North Am. / Light" ja hinnang 8 punkti. Untappd ütleb: "Kellerbier / Zwickelbier" ja 2,36

Tootjainfo: "Это пиво о хлебном крае, о щедрой русской душе; о бескрайних просторах полей, богатых нивах, плодородных землях, загорелых хлеборобах. Истинный вкус пива с ароматом полей, с бескрайней простотой и щедростью русской души"

Keskmist kasvu lihtne pudel, kuldsetes toonides nostalgiline sildikujundus. Sentimeetrine hõre erkvalge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on lihtne, magusakas, linnaseline ja tolmune, saia meenutav. 

Esmamekk on kergepoole kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on hapukas, veidi roostene ja karvane. Lõppmaitses tuleb tsipa esile linnasemagusat, kuid põhitooniks jääb siiski odav hapukas-kratsiv olek. Järelmekk on magusakas, plastiku ja tolmu nootidega.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga niru rüübe. Samalt tehaselt on saadud ka päris nitšekaid jooke, aga see pole küll joomist väärt.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment