Sunday, January 5, 2020

Shadow Game VI


Shadow Game VI (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,2 punkti

Tootjainfo: "Rare single barrel release! Super massive Imperial Stout with loads of Cacao, Ceylon Cinnamon & Coconut and aged in Heaven Hill Bourbon barrels."

Väike lihtne pudel, elegantne must-kuldne sildikujundus. Sentimeetrine tumepruun vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - kaduvikumust. 

Aroomis on alguses tunda kõrvetatud linnaseid ja mingil määral kaneeli, teise kihina vallandub üsna tugav viskine-vanilline pehmus. Kookos ... nominaeitea ... kui ehk, siis röstitud kookos? 

Esmamekk on laevastikuraskune, alkoholitorkene ja kakaoküpsisetäidlane. Keskmaitse - kakao ja vanilje, vanilje ja kakao, vakao ja kanilje! Raske ja pehme ja soe ja täidlane. 

Lõppmaitse - kakoliköör ja vaniljekreem, šokolaad ja kaneeliküpsised. Dessert ja dekadents. Vürtsliköör. 

Järelmekk. Kaneeliploomid. Šokolaadis veeretatud ja kaneeliküpsise puruga üle puistatud ploomid. 

Rämeraske kehaga, vähekarboniseerunud ja õlija paletiga, magus-vürtsikas-magus-mõrkjas-magus-vürtsikas-hapukas-magusa buketiga ÜLEVÕLLINE RÜÜBE! Jällegi vürtsliköör, mitte õlu. Dessertõlu selle üle-elu-suuruses mõõtmes. Kuigi osad kamraadidi väidavad visalt vastupidist, ei oska vana Gambrinus siit kookost kuigi kõneväärsel määral leida.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment